Despre noi

Buna ziua
            Numele meu este Emil Eremia in calitate de Manager General impreuna cu echipa 112Reparatii.ro, doresc a va aduce la cunostinta relansarea  noului proiect pe segmentul Instalatii sub brandul AlphaConstruct.ro si anume un serviciu de service si reparatii diverse autorizate. Acest serviciu este structurat in vederea acoperiri unui segment din piata de reparatii si service post garantie si garantie pentru toate tipurile de  echipamente electrice, frigorifice, centrale termice, cazane de apa calda, automatizari diverse. Pentru a da Consistenta si legalitate serviciului oferit mentionam ca suntem in curs de acreditarea personalului si societatii de catre ISCIR ( conform PTA1-2010, PTC2-2010, PTC11-2010, DRVSTI. RADTI,RADTP, RADTA),  AGFR, Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania, avem in componenta echipei de baza Electricieni autorizati ANRE Gradele II A si B, suntem in curs de acreditarea a  societatii  de catre I.G.S.U. pentru domenii de autorizare punctele b. k.

        Prin aceasta, venim in intampinarea potentialilor clienti creeand un portal pentru a ne face cunoscuta oferta de servicii de reparatii si service autorizat. Tot odata ne declaram intentia adresandu-ne furnizorilor nostri in vederea initierii unor colaborari prin stabilirea unor prime contacte, indentificand oportunati si conditii de colaborare pentru acest segment de service agrementat in toata zona de Sud Est  Romaniei respectiv Constanta- Tulcea Calarasi si Ialomita .. Dorim a devenii in limita disponibilitatilor dumneavostra parteneri autorizati service si comercializare pe toata gama de echipamente furnizata de catre compania dumneavostra. Totodata ne declaram intentia si ne asumam asumam angajamentul de a nu declina invitatii de participare la prezentari si cursuri organizate in vederea specializarii operatorilor de service pentru produse noi, dorind a devenii o entitate neutra in stabilirea si evaluarea proceselor de acordare a garantiilor pentru echipamntele dumneavostra.

        In speranta ca prezentarea noastra a trezit interesul asteptam un prim feadback din partea viitorilor nostri colabolatori in vederea optimizari serviciilor oferite de catre portalul nostru.

PS: Continutul si forma site-ului de prezentare va suferii modificari si perfectionare continua in functie de necesitatile si contractele ulterioare prin adaugarea de prezentari si linkuri a bradurilor cu care vom colabora.

Emil Eremia.