Reparatii Aer Conditionat Inverter

download
img01
DSC_0073-300x169

          Reparatii, Service Aer Conditionat Daikin Mitsubishi Gree Fujitsu Haier Midea Inverter, On-Off, Casete de tavan Ducturi, casete de tavan, cillere, VRF-uri.

Tehnicienii noștri sunt capabili să depaneze și să instaleze sisteme independente de climatizare, să adauge, să modifice sistemele existente deja instalate, pompe de căldură, ventilație și aer condiționat ( HVAC ). Serviciile noastre se desfășoară în oricare din localitatile Constanta, Tulcea, Calarasi și zonele aferente. Prin serviciile nostre ne adresam cu montaj si depanare a instalatiilor de climatizare in toate spatiile rezidentiale si birouri, prin Instal Electroclima.ro proiectăm, instalăm și reparăm sistemele din clădirile corporative, camere server, sălile de sport sau orice alte spații comerciale. Lucrăm cu producători de calitate cum ar fi Mitsubishi, Daikin, Fujitsu, Gree, Midea, Haier Yamato, pe toata gama de echipamentete rezidentiale, comerciale, VRF-uri, avand in portofoliu nostru proiecte de calitate in Constanta și în județele Calarasi, Tulcea.

Servicii climatizare

Durata interventie Tarif*
< 30 minute 96 lei
30 – 60 minute 140 lei
> 60 minute 40 lei / ora

* In costul interventiei  de 94 lei este inclusa deplasarea tehnicianului autorizat in locatia clientului, acesta fiind calculata in coeficienti aproximativi raportati la o persoana in felul urmator : dupa primirea comenzii – 30 minute deplasare in locatie,- 30 min interventie, -30 min reintoarcere la sediu.

** daca interventia depaseste 30 min in locatie se vor tarifa urmatoarele 30 minute cu 40 de lei, pana la implinerea unei ore complete

***Daca interventia cumulat va depasii ora stabilita mai sus valoarea de tarifare va fii cu 40 ora.

**** In costul interventiei nu sunt incluse si materialele ce urmeaza a fi folosite in remedierea problemei

Contacteaza-ne acum si descrie problema

Pentru Estimare si Montaj Acesati Magazinul Nostru Online Aici