Video Interfoane Cablaje Date Control Acces

images (2)
images (3)
images12

          Video interfoane cablaje date control acces. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de reparatii la supraveghere video, interfonie – videointerfonie pentru blocuri si vile, control acces. Principala preocupare a companiei este de a interveni cu cele mai bune solutii in repararea si achizitionarea produselor necesare. Prin Instal Electroclima  oferim servicii de montaj si intretinere videointerfoane si interfoane pentru toate tipurile de cladiri: blocuri, case si vile, centre rezidentiale, institutii, sedii de firme.
         Videointerfoanele si interfoanele GENWAY (ABB),  ELECTRA, RESEL, COMMAX sunt proiectate pentru  a deservi toate cerintele utilizatorilor finali ce doresc achizitionarea unor sisteme de control acces. Videointerfoanele si interfoanele reprezinta solutia ideala pentru siguranta locatarilor dintr-un imobil oferind:

  • securitatea, controlul accesului
  • confort, flexibilitate
  • tehnologie avansata, design
  • cel mai bun pret
  • calitate si fiabilitate

           Serviciul de montare, instalare si reparatii video interfoane cablaje date control acces,  va este oferit de catre un electronist profesionist, autorizat in montarea si repararea interfoanelor destinate locuintelor, birourilor si spatiilor publice.
           Interfonul este aparatul care permite comunicarea la distanta intre doua sau mai multe posturi si controleaza accesul intr-o cladire, apartament sau curtea unei case.   Videointerfonul permite in plus vizualizarea persoanelor aflate in comunicare. Interfonul face posibila comunicarea de o parte si de celalata parte a usii de acces.
           Montarea unui interfon sau videointerfon, face posibil controlul accesului in cladire (bloc sau curte de casa) evitand astfel actiunile persoanelor rau intentionate.
           Interfoanele sau videointerfoanele pot fi cu un post exterior (cu montaj in afara cladirii) si unul sau mai multe posturi interioare. Sistemele de interfon destinate blocurilor de locuinte, pot avea zeci de posturi interioare.

Durata interventie Tarif*
< 30 minute 96 lei
30 – 60 minute 140 lei
> 60 minute 40 lei / ora

          * In costul interventiei  de 94 lei este inclusa deplasarea electricianului autorizat in locatia clientului, acesta fiind calculata in coeficienti aproximativi raportati la o persoana in felul urmator : dupa primirea comenzii – 30 minute deplasare in locatie,- 30 min interventie, -30 min reintoarcere la sediu.

         ** daca interventia depaseste 30 min in locatie se vor tarifa urmatoarele 30 minute cu 40 de lei, pana la implinerea unei ore complete 

         ***Daca interventia cumulat va depasii ora stabilita mai sus valoarea de tarifare va fii cu 40 ora.

         **** In costul interventiei nu sunt incluse si materialele ce urmeaza a fi folosite in remedierea problemei